MEER INFORMATIE

Save the Date! 25-12-2020!

De Potter presenteert 🌟DE GROTE KERSTSHOW🌟!

Een rustig kerstavondje op de bank met de film Home Alone op repeat 📺… dacht het niet! De Grote Kerstshow tovert eerste kerstdag jouw huiskamer om in een gigantisch ‘All I Want For Christmas’-walhalla, waar zelfs Mariah Carey jaloers op is! Geniet thuis voor de buis van een goot online spektakel met de hele familie. Want zeg nou zelf: niemand mag met kerst alleen zijn!

Ga jij de uitdaging aan tegen je ouders, schoonmoeder, broer, zus, of betweterige tante? We nemen je mee in een avondvullende interactieve show vol met diverse remakes van tv-programma’s, spellen én bijbehorende prijzen! Van een Schaijk/Reekse versie van The Masked Singer tot een heuse kerstbingo 🎱. En van een lokale versie van All You Need Is Love tot een spannende quiz. Het wordt een groot spektakel waar zelfs Chris Ria harder voor naar huis rijdt 🎄🚗💨!

Dus, houd onze socials in de gaten én scoor op tijd jouw deelname pakket!

 

SPELREGELS:

1. Je koopt een pakket voor ‘de grote kerstshow via www.degroteshow.nl
2. Je vult alles netjes (voor jou en je medespelers thuis) in en ontvangt twee bevestiging mailtjes
3. In de mail staat dat je op de dag van de grote kerstshow een code ontvangt voor onze app!
4. Op de dag zelf zet je de app/website op jouw telefoon/iPad/laptop zodat je goed kunt meespelen!
5. Om thuis mee te kunnen kijken in de studio ontvang je ook een link naar de livestream
6. Hapjes en drankjes klaar? Om 19:30 beginnen we met het voorprogramma
7. 20:00 zit heel Schaijk en Reek klaar voor de start van de grote kerstshow
8. Onze presentator Roel Wittenberg legt alles nog één keer goed uit zodat iedereen de app klaar heeft om de strijd aan te gaan.
9. In de studio hebben wij twee teams die staan te popelen om deze avond te beginnen met jullie maar voordat dat zo ver is. Worden jullie thuis eerst ingedeeld bij een van de beide teams. Onthoud goed dit zijn extra punten!! Dus laat die strijd thuis maar losbarsten! En win live te gekken prijzen met jou score.
10. De grote kerstshow kan beginnen! Geniet van de mooie fragmenten, de vragen die daarvan komen, de muziekbingo, de all you need is love caravan en de enorme dosis humor. En maak je geen zorgen dat je iets mist, onze Roel attendeert je er op wanneer de vragen komen op de app!